Nyd ubegrænset frihed, uanset hvor turen går hen

California er skabt til at give dig masser af mindeværdige oplevelser. Om du rejser mod nye eventyr igennem idylliske landskaber eller travle storbyer, så er California 6.1 5-stjernet luksus på fire hjul.

Nyd alle de praktiske multifunktioner i kabinen, samt de innovative assistentsystemer, der både gør California 6.1 til en komfortabel hverdagsbil og en fleksibel autocamper. Dertil kan du glæde dig over, at California 6.1 anses for at være en personbil, når du fx skal betale for at køre på broer. Og når dag bliver til nat, så hæver du nemt taget på din California, der hurtigt omdannes til et rummeligt soveværelse med plads til fire personer. Nyd ubegrænset frihed - uanset hvor turen går hen.

Hos California Center Risskov kan du opleve:

  • California udstillingsmiljø i vores showroom
  • Mulighed for prøvetur
  • Mulighed for at leje en Calfornia (hvis ledig i den ønskede periode)
  • Værksted med ekspertise i Volkswagen California

Prøvekørsel uden forpligtelser

For at få et rigtigt indtryk af California, er det altid en god idé at se, mærke og ikke mindst køre i den California-model, der tiltaler dig. Bestil en uforpligtende prøvekørsel her.

 

Pris pr. døgn*

kr. 1.300,- kr.

I Danmark

Fri kilometer

I udlandet pr. døgn*

Inkl. 200 km. og derefter 1,5 kr. pr. km.

Selvrisiko

kr. 7.500,-

 

Mød vores California-ekspert, Dennis:

Dennis er vores helt egen California-ekspert. Han er knivskarp på alt, der har med vores California-modeller at gøre og han kan ikke vente med at vise dem frem til jer!

Med Dennis ved din side er du og din California altid i trygge hænder.

Du kan få fat i Dennis på 20 22 29 80, eller sende ham en mail her.