Få glæde af opdateringerne til ID.

Softwareopdateringer er vigtige for at sikre, at din elbil bliver ved med at være up-to-date. Her kan du læse mere om aktuelle opdateringer til din ID.

ID.-softwareopdatering 2.1 - Værkstedsopdatering
Denne opdatering er ekstra vigtig, da den er en forudsætning for fremtidige opdateringer. Hvis du endnu ikke har installeret software 2.1, kan du bestille tid nu hos din Volkswagen partner – den skal udføres på værkstedet. Du og din ID. vil kunne drage fordel af en række nye funktioner og optimeringer!

Læs mere om ID.-softwareopdatering 2.1


ID.-softwareopdatering 2.3 - Over-the-air-opdatering
Bestemte opdateringer kan også udføres ”over-the-air” uden besøg på værkstedet – det gælder fx onlinesoftwareopdateringer. Og det omfatter opdateringen til softwareversion 2.3. Denne opdatering indeholder også en række fantastiske forbedringer for dig! ID.Software 2.1 er en forudsætning for at du kan få ID.-softwareopdatering 2.3.

Læs mere om ID.-softwareopdatering 2.3


Dine fordele med softwareopdateringerne til din ID.

Med opdateringerne sikrer vi, at din ID. forbliver up-to-date selv efter købet af bilen. Du kan udnytte fordelene ved et stort udvalg af funktioner og optimeringer i din bil. Sørg for at få udført opdateringerne, så du kan nyde godt af følgende fordele:

  • En række performance-forbedringer
  • De nyeste softwareopdateringer
  • Med helt fremme i den digitale udvikling selv efter købet af bilen
  • Hvor det er aktuelt – forudsætningen for yderligere opdateringer

Hvis du har spørgsmål til softwareopdateringerne af din ID. er du mere end velkommen til at tage fat på os. Så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Kontakt os